Tietoa meistä

Salon seudun Parkinsonkerho on perustettu vuonna 1993 ja on siitä lähtien toiminut aktiivisesti. Ensin kokoonnuimme Mahlakankareen seurakuntakodissa mutta jo muutaman vuoden ajan kokoontumispaikkana on ollut Syty ry:n tilat Helsingintie 6:ssa. Tämä on sijainniltaan keskeisempi ja siten monen kerholaisen mielestä helpompi tulla. Kerhossa on yleensä osallistujia noin 20 henkilöä mutta enemmänkin saisi olla ja aikaisemmin, kerhon alkuaikoina osallistujia oli usein jopa yli 40 henkeä. Kerho kaipaakin uusia jäseniä ja heidän mukanaan uusia ajatuksia ja ideoita. 

Kesäisin ei ole kerhoa, siis kesä-, heinä- ja elokuussa, mutta kesän aikana olemme pyrkineet järjestämään vähintään yhden tapahtuman. Se on joko kesäretki, teatterimatka tai puutarhajuhlat.  

Lokakuun kerhon, 14.10, ohjelmana on puheterapeutin luento. Heli Elovaara kertoo miten puheterapiasta on apua Parkinsonpotilaalle?

Marraskuun kerho 11.11. ohjelmana Parkinsonliitosta Tytti Svetloff kertoo tuetuista kuntoutuslomista. Someron Parkinsonkerhon edustajia tulee vierailulle. Perinteiset arpajaiset pidetään, voit ottaa arpajaisvoiton mukaan.

Joulukuun kerho, 9.12. on pikkujoulujuhla.  Tarjolla on riisipuuroa rusinasopan kera sekä kahvit joulutorttuineen. Laulamme joululauluja Kari Niemisen johdolla. Myös joulupukki on luvannut vierailla, joten ota mukaan nimetön pikkupaketti, arvoltaan 5-10 euroa.

Tammikuun kerho on vuosikokous. Suunnittelemme alkaneen vuoden ohjelmaa ja varsinkin maaliskuussa vietettävää kerhon 30-vuotissyntymäpäivää.