Tietoa meistä

Salon seudun Parkinsonkerho on perustettu vuonna 1993 ja on siitä lähtien toiminut aktiivisesti. Ensin kokoonnuimme Mahlakankareen seurakuntakodissa mutta jo muutaman vuoden ajan kokoontumispaikkana on ollut Syty ry:n tilat Helsingintie 6:ssa. Tämä on sijainniltaan keskeisempi ja siten monen kerholaisen mielestä helpompi tulla. Kerhossa on yleensä osallistujia noin 20 henkilöä mutta enemmänkin saisi olla ja aikaisemmin, kerhon alkuaikoina osallistujia oli usein jopa yli 40 henkeä. Kerho kaipaakin uusia jäseniä ja heidän mukanaan uusia ajatuksia ja ideoita. 

Kesäisin ei ole kerhoa, siis kesä-, heinä- ja elokuussa, mutta kesän aikana olemme pyrkineet järjestämään vähintään yhden tapahtuman. Se on joko kesäretki, teatterimatka tai puutarhajuhlat.  

Suunnitelmissa on lähteä yhdessä laivaristeilylle 10.-11.5. 2022 Glory-laivalla. Tarkemmat tiedot saat huhtikuun kerhossa.

Tämän vuoden kesäretki on Saariston Rengastie 4.8.2022. Lähtö Salosta Farmoksen tontilta klo 7.00 ja paluu noin klo 20.30. Retkeen sisältyy bussimatkat, lautta- ja lossimatkat, ruokailu ja kahdet kahvit. Kerholaisille matkan hinta on 20 euroa, ulkopuolisille 70 euroa. Ilmoittautumiset ja maksut viimeistään 8.4. Voit ilmoittautua Parkinsonkerhossa 8.4. tai soittaa Tuirelle 040 753 0974. Maksu joko käteinen tai kerhon tilille.

Huhtikuun kerho on 8.4. Lakimies Jasmin Jälkö luennoi aiheesta edunvalvonta ja testamentti.

Toukokuun kerho on kevätjuhla ja laulamme yhteislauluja kitaristi Kari Niemisen säestyksellä.