Tietoa meistä

Salon seudun Parkinsonkerho on perustettu vuonna 1993 ja on siitä lähtien toiminut aktiivisesti. Ensin kokoonnuimme Mahlakankareen seurakuntakodissa mutta jo muutaman vuoden ajan kokoontumispaikkana on ollut Syty ry:n tilat Helsingintie 6:ssa. Tämä on sijainniltaan keskeisempi ja siten monen kerholaisen mielestä helpompi tulla. Kerhossa on yleensä osallistujia noin 20 henkilöä mutta enemmänkin saisi olla ja aikaisemmin, kerhon alkuaikoina osallistujia oli usein jopa yli 40 henkeä. Kerho kaipaakin uusia jäseniä ja heidän mukanaan uusia ajatuksia ja ideoita. 

Kesäisin ei ole kerhoa, siis kesä-, heinä- ja elokuussa, mutta kesän aikana olemme pyrkineet järjestämään vähintään yhden tapahtuman. Se on joko kesäretki, teatterimatka tai puutarhajuhlat. 

Lokakuun kerho on perjantaina 8.10.2021 klo 14-16 Sytyssä, Helsingintie 6. Apteekista tulee henkilö kertomaan uusimmat tiedot Parkinsonlääkkeistä.

Marraskuun kerho on perjantaina12.11.2021 klo 14-16 Sytyssä. Fysioterapeutti tulee luennoimaan liikunnasta ja terveydestä.

Joulukuun kerho on perjantaina 10.12.2021 klo 14-17 Sytyssä. Se on kerhon joulujuhla. Nautimme riisipuuroa rusinasopan ja muiden lisukkeiden kanssa, juomme kahvit joulutortun ja pipareitten kera. Ota mukaan pieni nimetön paketti (arvoltaan n. 5 eurioa). Ohjelmassa myös joululaulut yhteislauluna.