Tietoa meistä

Salon seudun Parkinsonkerho on perustettu vuonna 1993 ja on siitä lähtien toiminut aktiivisesti. Ensin kokoonnuimme Mahlakankareen seurakuntakodissa mutta jo muutaman vuoden ajan kokoontumispaikkana on ollut Syty ry:n tilat Helsingintie 6:ssa. Tämä on sijainniltaan keskeisempi ja siten monen kerholaisen mielestä helpompi tulla. Kerhossa on yleensä osallistujia noin 20 henkilöä mutta enemmänkin saisi olla ja aikaisemmin, kerhon alkuaikoina osallistujia oli usein jopa yli 40 henkeä. Kerho kaipaakin uusia jäseniä ja heidän mukanaan uusia ajatuksia ja ideoita. 

Kesäisin ei ole kerhoa, siis kesä-, heinä- ja elokuussa, mutta kesän aikana olemme pyrkineet järjestämään vähintään yhden tapahtuman. Se on joko kesäretki, teatterimatka tai puutarhajuhlat. Kesäksi 2021 on tarkoitus järjestää retki Kemiönsaareen jossa tutustumme erilaaisiin kiinnostaviin kohteisiin.

Kaiken tapaamisen ja ohjelman ehtona on tällä hetkellä koronatilanteen helpottuminen.

KERHON KESÄRETKI

Kerhon kesäretki Kemiönsaareen.  Lähtö Salosta Farmoksen tontilta klo 9.00 ja Perniön ABC-myymälän pihalta klo 9.20. Käymme Taalintehtaan torilla, Söderlångvikin kartanosa, jossa syömme. Sitten käymme ihailemassa maisemia Kasnäsin suunnalla (mahdollisuus kahvitella) ja paluumatkalla vierailemme vielä Sagalundissa. Opas on mukana Kemiönsaaressa. Illansuussa bussi palaa Saloon. Kerho maksaa jäsenten+avustajien bussimatkan ja ruokailun. Ulkopuolisilta hinta 35 euroa.  Sagalundin museoon on 5€  pääsymaksu.  Ilmoittautumiset 30.6.2021 mennessä Tuire Aaltoselle puh 040 753 0974 tai tuireaaltonen@hotmail.com