Tietoa meistä

Salon seudun Parkinsonkerho on perustettu vuonna 1993 ja on siitä lähtien toiminut aktiivisesti. Ensin kokoonnuimme Mahlakankareen seurakuntakodissa mutta jo muutaman vuoden ajan kokoontumispaikkana on ollut Syty ry:n tilat Helsingintie 6:ssa. Tämä on sijainniltaan keskeisempi ja siten monen kerholaisen mielestä helpompi tulla. Kerhossa on yleensä osallistujia noin 20 henkilöä mutta enemmänkin saisi olla ja aikaisemmin, kerhon alkuaikoina osallistujia oli usein jopa yli 40 henkeä. Kerho kaipaakin uusia jäseniä ja heidän mukanaan uusia ajatuksia ja ideoita. 

Kesäisin ei ole kerhoa, siis kesä-, heinä- ja elokuussa, mutta kesän aikana olemme pyrkineet järjestämään vähintään yhden tapahtuman. Se on joko kesäretki, teatterimatka tai puutarhajuhlat. 

Maaliskuussa ei ole varsinaista kerhoa vaan keskiviikkona 8.3. klo 13 alkaen vietämme kerhon 30 v. syntymäpäiväjuhlaa. Kutsuttavat henkilöt saavat kutsun lähempänä tapahtumaa.

Huhtikuun kerhoon on 14.4. Silloin tulee vierailijaksi Marianne Sirkiä Liikehäiriösairauksien liitosta. Hän kertoo tulevista kuntoutuskursseista ja tuetuista lomista. Toiseksi vieraaksi saamme kriisipsykoterapeutti Elisa Lehtosen. Hänen kanssaan voimme keskustella arjessa jaksamisesta ja masennuksen torjumisesta. 

Huhtikuussa kerromme kesäretken kohteen ja ilmoittautuminen retkelle alkaa.

Toukokuun kerho on kevätjuhla. Laulamme keväisiä lauluja ja ilmoittaudumme kesäretkelle.

Parkinsonliiton nimi on vaihtunut! Uusi nimi on Liikehäiriösairauksien liitto. Nimenvaihto oli tarpeellinen kun liitto palvelee myös muita liikehäitiösairauksia potevia kuin Parkinsonpotilaita.