Tietoa meistä

Salon seudun Parkinsonkerho on perustettu vuonna 1993 ja on siitä lähtien toiminut aktiivisesti. Ensin kokoonnuimme Mahlakankareen seurakuntakodissa mutta jo muutaman vuoden ajan kokoontumispaikkana on ollut Syty ry:n tilat Helsingintie 6:ssa. Tämä on sijainniltaan keskeisempi ja siten monen kerholaisen mielestä helpompi tulla. Kerhossa on yleensä osallistujia noin 20 henkilöä mutta enemmänkin saisi olla ja aikaisemmin, kerhon alkuaikoina osallistujia oli usein jopa yli 40 henkeä. Kerho kaipaakin uusia jäseniä ja heidän mukanaan uusia ajatuksia ja ideoita. 

Kesäisin ei ole kerhoa, siis kesä-, heinä- ja elokuussa, mutta kesän aikana olemme pyrkineet järjestämään vähintään yhden tapahtuman. Se on joko kesäretki, teatterimatka tai puutarhajuhlat. 

Tammikuun kerho on koronarajoitusten takia peruutettu. Helmikuun kerhossa, pe 11.2.2022 klo 14-16.  on vuosikokous ja valitsemme uuden hallituksen ja muut toimihenkilöt. Tervetuloa tuomaan uusia ideoita ja aktiviteetteja kerhoon! Parkinsonliitosta Tytti Svetloff tulee kertomaan uusista haettavista kuntoutuskursseista.

Maaliskuun kerho on pe 11.3. klo 14-16. Helmikuussa päätämme tulevien kevään tapaamisten ohjelmasta.