Tietoa meistä

Salon seudun Parkinsonkerho on perustettu vuonna 1993 ja on siitä lähtien toiminut aktiivisesti. Ensin kokoonnuimme Mahlakankareen seurakuntakodissa mutta jo muutaman vuoden ajan kokoontumispaikkana on ollut Syty ry:n tilat Helsingintie 6:ssa. Tämä on sijainniltaan keskeisempi ja siten monen kerholaisen mielestä helpompi tulla. Kerhossa on yleensä osallistujia noin 20 henkilöä mutta enemmänkin saisi olla ja aikaisemmin, kerhon alkuaikoina osallistujia oli usein jopa yli 40 henkeä. Kerho kaipaakin uusia jäseniä ja heidän mukanaan uusia ajatuksia ja ideoita. 

Kesäisin ei ole kerhoa, siis kesä-, heinä- ja elokuussa, mutta kesän aikana olemme pyrkineet järjestämään vähintään yhden tapahtuman. Se on joko kesäretki, teatterimatka tai puutarhajuhlat. 

Toukokuun kerho on kevätjuhla. Laulamme keväisiä lauluja ja ilmoittaudumme kesäretkelle.

Kesäretki suuntautuu tänä kesäna Turun-Naantalin suuntaan.Ajankohta torstaina 3.8.2023. Bussikuljetus Salosta klo 9.30 Farmoksen tontiltaTurkuun, Turusta Ukko-Pekka laivalla Naantaliin ja sieltä jatkamme bussilla Askaisiin.  Käymme tutustumassa Ritaripuistoon ja Louhisaaren kartanoon, jossa nautimme iltapäiväkahvit. Laivamatkalla nautitaan lounas; lohikeitto. Saavumme Saloon noin klo 18.30. Retken hinta on liiton jäseniltä (ja avustajilta jos avustaja tarpeen)50€ ja ei-jäseniltä 100€.

Kesaäretkelle sitovat ilmoittautumiset viim 12.5. Tuire Aaltoselle joko sähköpostiin tai tekstiviestinä. Voi myös soittaa. Maksu viim. 12.5. kerhon tilille. Tilinro Fi91 5410 0240 0763 91. Viestikohtaan: Kesäretki ja nimi.

Parkinsonliiton nimi on vaihtunut! Uusi nimi on Liikehäiriösairauksien liitto. Nimenvaihto oli tarpeellinen kun liitto palvelee myös muita liikehäitiösairauksia potevia kuin Parkinsonpotilaita.